Tanult, tapasztalt és sikeres szakértőink segítenek Önnek!

Amennyiben eladná 1 milliárd Ft-nál nagyobb árbevételű cégét, válasszon minket!
1

Bizonyított

Az elmúlt 26 évben több, mint 400 tranzakciót zártunk sikeresen. Alapozzon Ön is erre a tapasztalatra, mi professzionálisan képviseljük üzleti érdekeit

2

Sikeres

Számos nagyszerű céget adtunk el sikeresen különböző iparágakban, mivel elsősorban vállalat értékesítésre specializálódtunk.
Küldetésünk, hogy eredményeket szállítsunk a kezdetektől fogva!

3

Őszinte

Az a feladatunk, hogy összhangba hozzuk az Ön vételár elképzelését a valós értékkel. A több száz tranzakció során finomított cégértékelési módszertanunk felhasználásával, Ön reális elemzést kap cége aktuális értékéről.
Célunk, hogy egyértelműen el tudja dönteni, hogy a cége értékének növelésén vagy üzletrészének értékesítésén dolgozzunk Önnel tovább.

4

Személyes

Együttműködésünk ideje alatt egy tapasztalt tanácsadónk lesz a segítségére, aki végig kíséri az eladás folyamatát, a kezdetektől a lezárásig.
Célunk, hogy részleteiben megismerjük vállalkozásának nyilvánvaló és rejtett értékeit, annak érdekében, hogy a legmagasabb eladási árat érhessük el a megfelelő vevőnél.

5

Vevők

Sikereink alapja az egyedülálló kapcsolatrendszerünk és adatbázisunk.
Ha az Avondale-t választja, biztos lehet abban, hogy felvásárlásra kész vevők várják, hogy megismerhessék Önt és vállalkozását

6

Eladási ár

Tisztában vagyunk azzal, hogy mennyi időt és sok esetben akár egy egész élet munkáját igényli felépíteni egy sikeres vállalkozást.
Így valamennyi szakmai tudásunkat, tapasztalatunkat és energiáinkat felhasználva nemcsak azt biztosítjuk, hogy megtaláljuk az Ön és cége számára ideális vevőt, hanem azt is, hogy a lehető legmagasabb áron adjuk el vállalkozását.

Ha szeretné eladni vállalkozását, a megfelelő szakmai támogatás és az üzletrész értékesítési folyamatának vezetése elengedhetetlen a sikerhez.

Kérje ingyenes és bizalmas konzultációnkat!

Nálunk közvetlenül és teljes diszkréció mellett beszélhet vezető tanácsadóinkkal, akik felsővezetői és cégvezetői múlttal rendelkeznek és Önhöz hasonló cégtulajdonosokkal dolgoznak együtt az EXIT stratégián. Így lehetősége lesz megismerni eddigi tapasztalatainkat, munkamódszereinket és választ kap felmerülő kérdéseire.