_____


Csapatunk

Valósítsa meg terveit szakértőink segítségével!
_____


Eperjesi Ferenc

EPERJESI FERENC

ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ, Budapest

Ferenc az NCH Corporation-nél kezdte pályafutását, ahol rendkívüli tapasztalatokat szerzett üzletfejlesztés, stratégia és vezetés területén. 14 év alelnöksége alatt sikeresen irányította 6 országban a vállalat 14 divíziójának kiépítését. 2004-től szakmai területekre fókuszált, krízis menedzserként, üzleti szakértő és coach-ként, elsősorban az értékesítési folyamatok optimalizálására, vezetői kompetenciákra és változás menedzsmentre helyezte a hangsúlyt. 2013 és 2017 között a PL Beauty Cosmetics Kft. ügyvezetőjeként, sikeres krízis menedzsmentet követve növekedési pályára állította a vállalatot, és megtöbbszörözte profitját. 2018-ban megalapította az üzelti stratégiai szolgáltató Avondale Central Europe Kft.-t,amely a közép-európai régióra koncentrálva igyekszik megteremteni a kiszállási stratégia kultúráját, és szakmai támogatást nyújtani azon cégvezetőknek, akik fejlesztésben vagy kiszállásban gondolkodnak. Ferenc vállalkozási, beruházási és krízisszakértő, rendszeresen fut, és 3 gyermek boldog édesapja. Hiszi, hogy a siker kulcsa az inspirált és kreatív emberekből álló csapaton múlik.

E: ferenc.eperjesi@avondale.co.hu
T: +36 70 866 5224

Molnár Szabolcs

MOLNÁR SZABOLCS

ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ, Budapest

Szabolcs sikeres vállalkozó. 12 év tapasztalot gyűjtött olyan multinacionális cégeknél, mint például a Pannon GSM, XEROX és az AGFA. 2015-ben létrehozott egy nyomdapiparban tevékenykedő disztribútor céget. Az Eurojet Hungária Kft. megalakulása óta jelentős szerepre tett szert a magyar piacon. Megszállott tanulóként számos, piacvezető tréner cég által szervezett oktatáson vett részt, mint például a Stratégiai Coach program, melyet vállalkozóknak szerveztek Kanadában. Stratégiai gondolkodó, és kitartóan kutatja a vezetéssel és cégépítéssel kapcsolatos szakirodalmat. Közgazdász végzettségének is köszönhetően, kedvenc területei az üzleti tervezés, modellezés és az önműködő üzleti folyamatok. 2017-ben megjelent az EXIT című könyve, amely arról szól, hogyan építsünk eladható céget, és amely bestseller lett Magyarországon. Nős, 2 gyönyörű kislány boldog édesapja. Küldetése, hogy megteremtse a hazai EXIT kultúrát és segítse a vállalkozókat az egyensúly megteremtésében a munka és a magánélet között.

E: szabolcs.molnar@avondale.co.hu
M: +36 20 910 9505

Dicsőfi Balázs

DICSŐFI BALÁZS

SENIOR TANÁCSADÓ, Budapest

Balázs 1999 óta tölt be felsővezetői pozíciókat. Sikeres értékesítési és kereskedelemvezetési feladatok után fiatalon kap ügyvezetői pozíciót: reorganizálja és újra nyereségessé teszi Magyarország akkori második legnagyobb nyílászáró gyártó vállalatát. Innen kerül Ausztriába Európa piacvezető nyílászáró gyártó konszernjéhez, ahol felkérik a kelet-európai piacok irányítására. 2006-ban állítja fel saját tanácsadó csapatát, mellyel kezdetben nemzetközi nagyvállalatok kelet-európai leányainak sikeres rendbetételét végzik. 2008-ban megpályázza és elnyeri a világ egyik vezető szervezetfejlesztési és tanácsadó vállalatának, a Dale Carnegie Training Inc. hazai képviseleti jogát. Munkája során számos díjat nyert el, mint például: 2009 és 2010-ben kétszer is az év leggyorsabban növekvő Start-Up díját vagy 2015-ben az “Év Tanácsadója” EMEA régiós díjat. Balázs munkatapasztalatot szerezett osztrák, német, magyar, amerikai, román, cseh, szlovák, szlovén piacokon.

E: balazs.dicsofi@avondale.co.hu
T: +36 70 866 5220Teleky Timea

TELEKY TIMEA

PÉNZÜGYI ELEMZŐ, Budapest

Timea 12 éves banki pályáját az ING Bankban Back Office területen kezdte, majd a Raiffeisen Banknál folytatta, itt nagyvállalati ügyfelek banki ügyeivel foglalkozott. Ezt követően az OTP Bank Nyrt. orosz leányvállalatánál felügyelte a nemzeközi ügyfelek banki ügyeit (klasszikus bank szolgáltatások mellett export/import tevékenységek; crossborder finanszírozási megoldások kialakítása, testreszabása; cross border ügyfelek helyi piachoz történő illesztése, stratégiai tanácsadása). A bank leányvállalati kapcsolattartásáért is felelős volt, így a vállalati kultúra kialakításában, közvetítésében is részt vett. Moszkvát 4 év után ismét Budapestre cserélte, ahol az OTP Bank Nyrt. Treasury Főosztályán deviza, valamint kötvény értékesítő volt vállalati ügyfelek részére; számos deviza fedezési (ún. hedging) stratégiai tanácsadást nyújtott. Pályáját az UniCredit Bank Zrt., majd a Raiffesien Bank Zrt. Pénzügyi Intézmények Főosztályán folytatta, ahol a hazai piacon résztvevő legnagyobb pénzügyi szolgáltatók (alapkezelők, biztosítók, bankok stb.) voltak az ügyfelei. A bankszektorban eltöltött idő alatt a kisvállalatoktól egészen a multinacionális vállalatokig; tevékenységet tekintve a termelő cégektől a pénzügyi szolgáltatókig átfogó szakmai ismeretekkel rendelkezik.

E: timea.teleky@avondale.co.hu
T: +36 20 533 2449

Kevin Uphill

KEVIN UPHILL

ELNÖK, Avondale UK

Kevin az Avondale alapítója és elnöke. Sikeres író és széles körben keresett előadó, nemzetközileg elismert vezető szakértő az összeolvadások, felvásárlások, valamint vállalkozás átszervezések területén. Az Avondale megalapítása óta Kevin több mint 400 vállalat eladását és felvásárlását vitte keresztül, ezzel egyedülálló tapasztalatra és képességekre tett szert, amellyel ügyfeleit hozzásegíti, hogy kiemelkedő eredményeket érjenek el megfelelő stratégia döntések meghozatalával. Az Avondale ügyfeleinek értékül szolgál Kevin dinamizmusa, kreativitása, szakértelmén alapuló megközelítései, különös tekintettel az általa leegyszerűsített, egyébként bonyolult összeolvadás és felvásárlási folyamatokra, valamint a felmerülő sokrétű technikai problémák megoldásaira. A cégtulajdonosok és vezetők tapasztalt mentoraként, az együttműködésen alapuló munka híve, ezáltal és határozott célkitűzések által vezérelt tanácsadással segít valóra váltani ügyfelei elképzeléseit. Kevint 2015-ben, 2016-ban és 2017-ben „Az év Játszmafordítójának” nevezte ki az ACO Magazin.
E: kevin.uphill@avondale.co.uk

T: +44(0)1737 234894
M: +44(0)7801 682636

Tim Hardman

TIM HARDMAN

ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ, Avondale UK

Tim 1994-ben csatlakozott az Avondale-hez, egy sikeres karriert befutva a pénzügyi szolgáltató szektorban. Ügyvezető igazgatóként központi szerepet játszott abban, hogy a vállalat ismertté és világviszonylatban is híressé váljon üzleti eladási és felvásárlási piacon. A mintegy 20 évnyi tapasztalatával Tim látásmódja továbbra is az, hogy közvetlenül a cégtulajdonosokkal és vezetőkkel dolgozik együtt, és több mint 200 sikeres tranzakciót vitt sikerre tanácsaival és irányítása alatt ügyfelei megbízásából. Erősségei közé tartozik, hogy segítségével a tulajdonosok olyan szintre fejleszthetik vállalkozásukat, hogy az fenntartható értéket teremtsen mind eladás, mind szervezetfejlődés szempontjából. Tim 2017-ben elnyerte „Az év M&A stratégája” címet a Corporate Livewire’s Innovation and Excellence Awards-on.

E: tim.hardman@avondale.co.uk
T: +44(0)1737 234891
M: +44(0)7801 683060