_____


Küldetésünk, hogy eredményeket szállítsunk
a kezdetektől fogva!

_____

Büszkék vagyunk ügyfeleink sikereire és hálásak azért, hogy a legkülönbözőbb iparágakban segíthettünk. KKV cégtulajdonosoknak a cégük eladásában vagy akvizíciókkal történt növekedésükben. Azok a partnereink, akikkel a stratégiai céljaik elérésén dolgoztunk arról számoltak be, hogy egyértelműen növekedtek az eredményeik miközben könnyebbé és egyszerűbbé vált a cégük működtetése. A cégérték növelése a vérünkben van.
Az Avondale 1991 óta magas színvonalon nyújt szolgáltatásokat cégtulajdonosok részére üzletértékesítés, cégvásárlás, stratégiai tanácsadás és vállalati pénzügyek területén. A tapasztalt, önmagukban is sikeres és eredményes stratégiai tanácsadókból álló díjnyertes csapatunk, professzionális eszközökkel segíti a lehető legjobb eredmény eléréséhez ügyfeleinket.

_____


Ügyfeleink lépésről lépésre érik el céljaikat a lehető legkisebb kockázat és anyagi befektetés mellett!

_____

Folyamataink kipróbáltak, beváltak, és piac-vezető eredményeket produkálnak. A kreatív gondolkodás és üzleti intelligenciával kombinált módszertanunk, valamint több mint 420 lezárt tranzakció tapasztalata biztonságot nyújt Önnek, hogy jó partnerei leszünk vállalata értékesítésében, cége értékének növelésében vagy egy akvizíció esetén.